Nieuws VC Kesteren

de FINALE

25-02-2017

Afgelopen donderdag hebben we alle dozen (samen met bijbelboekjes in het Armeens) in een grote container geladen die dezelfde nacht nog naar de haven van Rotterdam is gereden.

Daarna wordt ie per schip naar Turkije of Georgie vervoert waar de container op een vrachtwagen geladen wordt om naar de plaats van bestemming gereden te worden in Armenie.

Dit zal nog wel enkele weken gaan duren.

Het Einde !

18-01-2017

Dinsdag 17 Januari zo rond 20.00, na een bliksembezoekje van Tom Zoutewelle, waren we klaar. In totaal zijn er 7306 dozen verzonden in 590 exportdozen en dat allemaal in minder dan 1.5 week. Een groot deel is al opgeruimd, het wachten is nu nog op retour zenden van tafels en rol-containers en we kunnen weer over tot de orde van de dag. Conny, Lobke en ik willen iedereen die op welke manier dan ook geholpen en/of gesponsored heeft heel erg hartelijk bedanken voor ieders tijd en inzet. Hopelijk tot een volgende keer.

De 1e week !!

14-01-2017

5774 dozen zijn gecontroleerd en in export dozen verpakt !!.

Chapeau voor iedereen die gesorteerd heeft, die ingepakt hebben maar zeker niet te vergeten de mannen van de logistiek die niet echt eenvoudig was rondom vervoer,opslag en weersomstandigheden rondom de exportdozen maar ook de (lege) rollcontainers.

Omdat we nog zo'n 1500 dozen moeten doen, hebben we besloten dat we Maandag 16 Jan (s morgens en s avonds) en Dinsdag 17 Jan (s middags en s avonds) nog even door gaan.

Iedereen die nog even wat tijd over heeft kan binnenlopen, mailen of bellen.

Goed Weekend en hopelijk tot volgende week.

 

de Kop is er af !

10-01-2017

Van start gegaan

De kop is eraf. De eerste 1015 gecontroleerde dozen voor Griekenland en Armenie staan klaar. Door de inzet van de vrijwilligers is er in zo'n korte tijd heel veel werk verzet.

Van harte welkom om gezellig te komen helpen. Overdag is er voldoende plek en de sfeer is goed.

Voor volgende week Maandag en Dinsdag is er nog niemend, dus .... :)

Extra geplande dagen

26-12-2016

Omdat de verwachting is dat er ongeveer 2500 dozen extra aangeleverd zullen worden, hebben we maar besloten er voorlopig 3 dagen bij te plannen (zie de Agenda). We kunnen nog behoorlijk wat handjes erbij gebruiken, U kunt zich nu opgeven voor de diverse activiteiten. inleveren van bijv. bijvul-materialen (en/of schoenendozen) kan buiten de aangegeven dagen op Dorpsstraat 12 in Heteren. Wilt U vooraf even bellen (06 21220705) of mailen (arie.de.wit@planet.nl)

Het begint vorm te krijgen

21-12-2016

Met veel hulp, kunst en vliegwerk begint het VD Kesteren vorm te krijgen.

Ook de aanmeldingen om te komen sorteren vanaf 9 Januari 2017 (klinkt nog ver weg maar is al over enkele weken !!) lopen goed.

Overdag is er nog wel plek maar gezien de kleinere ruimte kunnen we per dagdeel ongeveer 20 mensen tegelijkertijd behappen.

Fout bij het inloggen

22-11-2016

Helaas heeft er vanaf het begin een fout in de database opslag gezeten.

Dit betekende dat de vrijwilligers die ingeschreven hadden niet konden inloggen en inschrijven voor de activiteiten in de Agenda.
Dit is inmiddels door de website beheerder verholpen. Wil een ieder die niet kon inloggen het nogmaals proberen?

Alvast bedankt

Arie de Wit

de 1e inlever dag

16-11-2016

Op de 1e inlever dag waren we allemaal wat onwennig, normaliter hoeven we alleen maar te komen en aan te schuiven, nu hebben we roer zelf (denken we) in handen.
Enfin, er werden zo'n 1.5 trolley kar met dozen ingeleverd en wat divers bijvul materiaal.

Tot de volgende keer op Zaterdag 10 Dec.

img_2641-500x375.jpg

Dit meisje op de foto kwam haar mooi versierde doos zelf even afgeven.

Nog meer online

12-11-2016

Een enthousiaste vrijwilligster heeft een mooie Facebook pagina voor het Verwerkingscentrum Kesteren gemaakt.

Aanmelden via de website

07-11-2016

Van 9 Januari tot en met 16 Januari is het Verwerkingscentrum in Kesteren geopend.
We vinden het heel erg leuk als je komt helpen schoenendozen controleren.
Dat kan op elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Elke avond zijn we ook geopend van 19.00 tot 21.15 uur.
Je mag natuurlijk op elk moment komen helpen en als je iemand wilt meenemen, alleen maar gezellig.

Het komt voor dat bijna alle werkplekken bezet zijn. Dus als je zeker wilt zijn van een plekje, meld je dan van tevoren aan via de site.

Wil je graag met collega's of met een groep van de kerk komen (in de avond), meld je dan zeker van te voren aan!

Het begint vorm te krijgen !!

18-10-2016

Na een aarzelende start zijn we, Dieuwke, Lobke, Conny en ik, al wat op stoom. Het voormalige kernteam vanuit het Dodewaardse is bijeen geweest en zien het zitten om ook van deze nieuwe locatie een succes te maken. De agenda op deze website is aangevuld en U kunt zich nu opgeven voor de diverse activiteiten. inleveren van bijv. bijvul-materialen (en/of schoenendozen) kan buiten de aangegeven dagen op Dorpsstraat12 in Heteren. Wilt U vooraf even bellen (06 21220705) of mailen (arie.de.wit@planet.nl)

Locatie bekend

30-09-2016

Er is een nieuwe locatie voor het verwerken van schoenendozen aan de Nedereindsestraat 32a te Kesteren. Hier zullen vanaf 9 januari 2017 schoenendozen worden gecontroleerd en klaargemaakt voor transport. Wil je daarbij helpen neem dan contact op met Arie de Wit via email: wit01365@planet.nl

Nieuwe locatie

06-09-2016

Er zijn gesprekken gaande omtrent inrichting van een nieuw verwerkingscentrum in Kesteren. Binnenkort volgt er meer informatie.


Video Verwerkingscentra